Mijn schoolinfo.nl

Beste ouders / verzorgers,

In onze vorige nieuwsbrief hadden wij al aangekondigd dat wij de nieuwsbrief voortaan digitaal gaan versturen en niet meer printen op papier. Dit levert voor ons een grote besparing op en nu weten wij zeker dat de ouders de brief ontvangen. Nog niet alle ouders hadden zich aangemeld voor Mijnschoolinfo en zouden dan belangrijke informatie gaan missen. Daarom hebben wij aan juf Nejla gevraagd of zij de e-mail adressen alvast in de computer kan invoeren, zodat u deze stap niet meer hoeft te doen. Lekker makkelijk voor u als ouder.

Zij kan echter maar één kind koppelen aan een mailadres, heeft u meerdere kinderen bij ons op school, dan kunt u met de brief koppelcodes zelf inloggen en een extra kind koppelen.

U heeft van mijnschoolinfo.nl een bericht ontvangen waarin zij vragen om een wachtwoord voor uw account aan te maken. Hiermee kunt u dan zelf inloggen in ons systeem en bijvoorbeeld uw kind ziek melden (dit kan natuurlijk ook nog per telefoon voor 09:00 uur).

OBS De Voorsprong.