3 oktober 2017

Ouderbijeenkomst 4A op woensdag 20-09-2017

Woensdag hebben we in groep 4a de eerste ouderbijeenkomst van het jaar gehad. Wat was ik blij met de aanwezigheid van zoveel ouders in mijn groep. Ik heb verteld wat we allemaal leren in groep 4. Ook heb ik uitgelegd hoe we de rekenles opbouwen en de extra hulp tijdens deze en andere lessen. En hoe we de erbij- en eraf-sommen aanpakken. Dit jaar krijgen de kinderen ook de tafels aangeboden. Verder hebben we hetĀ gehad over het belang van huiswerk. Elke dag oefenen met lezen en het leren van woordjes van woordenschat. Zonder uw hulp komen we niet zo ver en we doen het samen voor de kinderen!

Ook bij uitstapjes kunnen we uw hulp goed gebruiken, want er is te weinig personeel voor begeleiding en anders kunnen deze extraatjes, waar de
kinderen zo van genieten, niet doorgaan.

Ik wil u bedanken dat u gekomen bent en we gaan er een goed schooljaar van maken!

Met vriendelijke groet, juf Monique.